Office On Wheels

Een samenwerkingsverband met een missie

Office On Wheels is oorspronkelijk ontstaan als initiatief van BAAV (Beroepsfederatie van Autobus- en Autocarondernemers) met ondersteuning van VLAIO en Antwerp Management School (het vroegere VIM), en is ondertussen uitgegroeid tot een kwaliteitslabel dat ter beschikking wordt gesteld aan diens partners die zich samen achter het project Office On Wheels hebben gezet.

Het geheel wordt gecoördineerd door BAAV , dat de kwaliteit van de kantoorbussen en de bijhorende dienstverlening garandeert. Alle leden van het samenwerkingsverband, zijnde twaalf autobus- en autocarondernemingen en partners, engageren zich tot een hoogstaande dienstverlening naar de bedrijven en de werknemers toe. Op die manier wensen we actief bij te dragen aan een oplossing voor de actuele mobiliteitsproblemen.

Autobus- en autocarondernemingen en partnersHeeft u zich al ooit afgevraagd hoe groot uw voetafdruk is? Met de For Good app kan u dit gemakkelijk meten. Mag die voetafdruk iets kleiner zijn? Dan heeft u meteen toegang tot een schat aan informatie en praktische tips die u op weg helpen naar een duurzamere levensstijl.

De app berekent de impact van uw transport (automatisch), uw voeding en uw energieverbruik. Bij elke positieve stap die u zet, merkt u het verschil in uw voetafdruk. U komt te weten of u de klimaatdoelstelling haalt en krijgt leuke week-en maandrapporten. Hopelijk tot in de For Good Community!

Nieuws