Projectteam

De Kantoorbus is een samenwerking tussen VIM en BAAV met financiële ondersteuning van Agentschap Innoveren en Ondernemen. Hieronder een korte voorstelling van het projectteam.

1. De beroepsvereniging BAAV (Beroepsvereniging van Autobus- en Autocarondernemers van West- Vlaanderen) is de initiatiefnemer van het project. BAAV werd opgericht in 1928 als een lokale federatie. Vandaag is de BAAV voor de ganse autocarsector werkzaam op volgende domeinen:

  • de commerciële en promotionele ondersteuning van de sector in het algemeen en van het autocartoerisme in het bijzonder;
  • de organisatie van de opleidingen voor reisleiders én het beheer van de reisleiderspool ter ondersteuning van een kwalitatief hoogstaand aanbod voor het groepstoerisme met de autocar; 
  • de organisatie van Busworld Kortrijk (http://www.busworld.org), ’s werelds meest belangrijke B2B beurs in de autocarsector.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: http://www.baav.be/

2. Het VIM (Vlaams Instituut voor Mobiliteit) realiseert mobiliteitsoplossingen die het verkeer van personen en goederen duurzamer maken.  Innovatie en rendement staan hierbij centraal.

Als competentietool en innovatief netwerk (300 leden) staan wij ten dienste van zowel bedrijven als lokale overheden en kennisinstellingen.

 

Toen BAAV met het idee van 'Office on Wheels kwam aankloppen, waren wij meteen overtuigd van het potentieel.  De beslissing om samen met hen dit project te leiden, lag dan ook voor de hand.

 

Voor meer informatie over onze afgeronde en lopende projecten kunt u terecht op onze website: http://www.vim.be/.

 

3. Agentschap Innoveren en Ondernemen

Office on Wheels wordt gerealiseerd met de steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen.