Over ons

Office on wheels

Office on Wheels is een samenwerkingsverband dat bestaat uit 13 autobus- en autocarondernemers en enkele andere ondersteunende bedrijven die in het concept rond de kantoorbussen geloven en gebiedsdekkende oplossingen op vlak van mobiliteit wensen te bieden over heel Vlaanderen.

 

Alle leden van het samenwerkingsverband engageren zich tot een kwalitatieve dienstverlening naar de bedrijven en de werknemers toe en wensen actief bij te dragen aan een oplossing voor de maatschappelijke problemen rond verkeerscongestie en pollutie. 


baav

De Beroepsfederatie voor Autobus- en Autocarondernemers (BAAV) coördineert als onafhankelijke partij het project en garandeert de kwalitatieve dienstverlening waar Office On Wheels voor staat. 


Partners

Office On Wheels is in het leven gebracht op initiatief van BAAV en Antwerp Management School (AMS) en kan rekenen op de steun van o.a. het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen (VLAIO), Proximus, Icon, PraktijkCoach, The Shift, Belexa, Traject nv, VDL Bus & Coach en DV Bus & Coach.