Over Office on wheels

Zoals we allemaal jammer genoeg dagelijks ondervinden, is het woon-werk-verkeer tegelijk medeoorzaak én slachtoffer van de verkeerscongestie op onze Vlaamse wegen. In kader hiervan en rekening houdend met de toenemende aandacht van de overheid voor de zeer actuele mobiliteitsproblemen (files, pollutie, lange woon-werk afstanden, …) hebben wij “Office On Wheels” of de misschien al meer gekende “Kantoorbus” in het leven geroepen, een rijdend kantoor dat tot 30 bedienden van en naar het werk brengt en werknemers de kans biedt hun reistijd om te zetten in werktijd.

 

Office On Wheels is een consortium van autobus- en autocarondernemers die kantoorbussen aanbiedt die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

De kantoorbussen van Office On Wheels zijn uitgerust met ruime werkplekken, koffievoorzieningen, presentatieschermen, voldoende stopcontacten, vergadermogelijkheden en een sterke internetconnectie zodat de werknemers op een even comfortabele manier kunnen werken als op hun eigen kantoor.

 

Dit project wordt gecoördineerd door BAAV (Beroepsfederatie van Autobus- en Autocarondernemers), dat de kwaliteit van de kantoorbussen en de bijhorende dienstverlening garandeert.

 

Om samen met u te na te gaan welke meerwaarde de kantoorbus voor uw bedrijf kan betekenen, komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek m.b.t. de verschillende mogelijkheden.