het voertuig

De Kantoorbus biedt een comfortabele werkplek aan dertig personen.  Alle stoelen staan in de rijrichting, met uitzondering van een beperkt aantal zodat wanneer gewenst een vergaderruimte gecreëerd kan worden.  Elke stoel is voorzien van een gordel, zodat de veiligheid gegarandeerd blijft. Elke individuele werktafel biedt plaats aan een laptop en een dossier en is voorzien van een bekerhouder voor een koffie, water of thee die op de bus kunnen genuttigd worden dankzij de hiervoor correcte voorzieningen. Daarnaast is er voor elke gebruiker een stopcontact en een USB-aansluiting voorzien en is de kantoorbus voorzien van een toilet.

 

Gedurende de periode tussen de heen- en terugrit, kan de bus ingezet worden als leslokaal of voor andere doeleinden. Om dit secundair gebruik op een zo comfortabel mogelijke manier te kunnen laten verlopen,is er ook een landaansluiting voorzien in de bussen, net als een airco die ook bij stilstand blijft functioneren.  

 

In de kantoorbussen zijn ook 2 beeldschermen geïnstalleerd, zodat er presentaties kunnen gegeven worden en ander ondersteunend beeldmateriaal kan getoond worden indien nodig.

 

Indien gewenst kan een kantoorbus bijkomend uitgerust worden met een kleine vestiaire en printmogelijkheden.

uitklapbare tafels

Iedereen beschikt over ruime een uitklapbare tafel om comfortabel te kunnen werken

Vergaderruimte

Tijdens de rit kan dankzij een beperkt aantal tegen de rijrichting geplaatste stoelen ook overleg plaatsvinden

vestiaire

Indien gewenst kan een kantoorbus uitgerust worden met een vestiaire

beeldschermen

2 beeldschermen kunnen gebruikt worden als informatiescherm, of tijdens lesmomenten tussen heen- en terugrit

stopcontact & usb

Iedere werkplek beschikt over een eigen stopcontact en USB-aansluiting

Koffie

Je kunt zelfs genieten van een kopje koffie