Uw rijdend kantoor

Met tal van opties!

Tot 30 personen

De Kantoorbus biedt een comfortabele werkplek voor maximum dertig personen, afhankelijk van de gewenste functionaliteiten. Alle stoelen staan in de rijrichting, met uitzondering van een beperkt aantal zodat wanneer gewenst een vergaderruimte (optioneel) gecreëerd kan worden. Elke stoel is voorzien van een gordel, zodat de veiligheid gegarandeerd blijft.

Elke individuele werktafel biedt plaats aan een laptop of een tablet en een dossier en is voorzien van een bekerhouder voor een koffie, water of thee die op de bus kunnen genuttigd worden dankzij de hiervoor correcte voorzieningen. Daarnaast is er voor elke gebruiker een stopcontact en een USB-aansluiting voorzien en is de kantoorbus voorzien van een toilet.

Landaansluiting

Gedurende de periode tussen de heen- en terugrit, kan de bus ingezet worden als leslokaal of voor andere doeleinden. Om dit secundair gebruik op een zo comfortabel mogelijke manier te kunnen laten verlopen,is er ook een landaansluiting voorzien in de bussen.

2 beeldschermen, printer en vestiaire?

In de kantoorbussen zijn ook 2 beeldschermen geïnstalleerd, zodat er presentaties kunnen gegeven worden en ander ondersteunend beeldmateriaal kan getoond worden indien nodig. Indien gewenst kan een kantoorbus bijkomend uitgerust worden met een kleine vestiaire en printmogelijkheden.