Hoe werkt de kantoorbus?

Ontsnap aan de file & zet je reistijd om in werktijd!

30% van de beroepsactieve bevolking is meer dan 30 minuten onderweg van of naar het werk. 9% heeft zelfs meer dan 60 minuten nodig. Zo blijkt uit het Onderzoek Verplaatsingsgedrag Vlaanderen (OVG 4.4). Maar wat als we deze tijd nuttig kunnen gebruiken door onze kantoorjob uit te oefenen terwijl we ons verplaatsen en de werkgever deze uren effectief erkent als gewerkte uren? Aantrekkelijk idee, niet?

REISTIJD WORDT WERKTIJD

Deze 'office on wheels', wordt voor woon-werkverkeer ingezet en legt dagelijks een vast traject af. Van zodra een werknemer instapt, begint zijn werkdag. De bus biedt namelijk dezelfde faciliteiten als een standaard kantoor. Via een optimale verbinding kan de werknemer zijn documenten raadplegen die zich in de cloud bevinden, of zelfs inloggen op de server van het werk.

ONTSTRESSEN

Elke dag staan we in de file en verliezen we door de groeiende verkeerscongestie kostbare tijd en komen we steeds vaker te laat op het werk. We zijn al helemaal gestresseerd als we nog maar op het werk toekomen. Office On Wheels wenst de werknemers op dit vlak te ontstressen.
Door gebruik te maken van de kantoorbus kunnen werknemers de anders verloren pendel- en filetijd op een nuttige manier invullen, hun werkdag start namelijk vanaf ze op de bus stappen en inloggen op hun computer.

De 9 lijnen van kantoorbus type 3

Naar Antwerpen

Gent - Antwerpen
Brussel - Antwerpen
Turnhout - Antwerpen
Hasselt - Houthalen - Antwerpen

Naar Brussel

Gent - Brussel
Antwerpen - Brussel
Hasselt - Lummen - Brussel
Halle - Anderlecht - Brussel

Naar Anderlecht

Antwerpen - Anderlecht

Hoe reserveer ik mijn zitje?

Office On Wheels biedt, in de vorm van 3 types kantoorbusdiensten, B2B mobiliteitsoplossingen aan. Dit betekent dat het steeds de werkgever is die bepaalt of er binnen zijn bedrijf gebruik kan gemaakt worden van de kantoorbusdienstverlening van Office On Wheels.

Als werkgever neem je gewoon contact op met ons, zodat we alle mogelijkheden van Office On Wheels met u kunnen doorlopen, zodat we samen de beste oplossing kunnen kiezen voor uw bedrijf en uw werknemers en de formaliteiten voor u in orde kunnen brengen. Indien u als bedrijf kiest voor een type 1 of type 2 kantoorbus, kiest u zelf op welke manier een plaatsje op de bus kan gereserveerd worden door een werknemer.

Voor het type 3 kantoorbussen, op de vaste filegevoelige trajecten, zal Office On Wheels vanaf september 2018 gebruik maken van de Olympus Mobility app (Android / iOS) dat een centraal reservatieplatform aanbiedt, waarbij zitjes op een eenvoudige manier gereserveerd kunnen worden door de gemachtigde eindgebruiker en de maandelijkse facturatie van de gereserveerde zitjes integraal via de werkgever verloopt.